08
Oct

Un picior în lumea cuantică – Dr. Joe Dispenza

Vedem constant un mic procent de oameni care manipulează sau denaturează învățăturile. Desigur, nu este ceva ce fac în mod necesar în mod conștient, dar este totuși regretabil, pentru că îi văd pe oameni influențându-i pe cei din jurul lor cu înțelegeri false cu privire la mesajul muncii mele. Am asistat la acești oameni făcând profeții și predicții sau făcând citiri pentru alții și totuși adevărul este că ei nu fac ‘munca’ de fapt,  pentru că ei cred că sunt deja ‘acolo’ – dar, șansele sunt că, mulți dintre ei nu sunt. Munca mea este de a crea o viață mai bună, deci este important să examinăm viața persoanei care poate că face aceste profeții și predicții, pentru a vedea dacă practică, de fapt, ceea ce propovăduiesc.

Motivul pentru care simt că fac acest lucru este că ei nu sunt împământați în sistemul de feedback corespunzător realității noastre 3D, un sistem care există pentru a ne arăta că gândurile noastre într-adevăr afectează o cauză sau un rezultat. Și nu vorbesc aici doar despre găsirea unui penny pe pământ care simbolizează abundența cuiva sau despre a auzi o melodie la radio care simbolizează ceea ce gândesc ei ca fiind adevărul. Acestea sunt semne timpurii și sincronicități pentru un începător.

Despre ceea ce vorbesc eu este feedback-ul real, când lucrurile au loc și se schimbă în viața și realitatea cuiva, în funcție de locul în care își duc atenția și energia. Când faceți munca și lucrurile care odinioară trăiau în realitatea voastră internă încep să apară în realitatea voastră externă, observați aceasta și, cu cât mai mult se întâmplă, cu atât mai mult începeți să acordați atenție la ceea ce ați făcut în lumea voastră interioară de gânduri și sentimente pentru a produce rezultatul în exterior. Aceasta este practica și aceasta este modalitatea sănătoasă de a crea o realitate anume. Atunci, ceea ce munca devine, este să:

  • Învățăm cum să renunțăm la rezultate;
  • Învățăm să rămânem (și să ne simțim inconfortabil) în necunoscut fără a ne întoarce la gânduri, emoții sau comportamente familiare;
  • Învățăm cum să reglăm coerența creierului și a inimii, astfel încât să ne putem menține energia în situații adverse sau provocatoare;
  • Învățăm să corelăm schimbările interioare pe care le facem în gândurile, comportamentele și sentimentele (personalitatea) noastre, pentru a vedea rezultatele în lumea noastră exterioară (realitatea personală), astfel încât să ne mișcăm de la convingerea subconștientă că suntem victimele vieții noastre la convingerea conștientă că suntem creatorii vieții noastre.

Ingredientul secret al acestui proces este de a face mai consistent feedback-ul din lumea noastră exterioară. Pentru asta lucrăm și de aceea meditația este o practică zilnică. Pentru a crea ceva în viața noastră, trebuie să existe o corespondență vibrațională consecventă între energia noastră și viața pe care ne-o imaginăm – între lumea noastră interioară și cea exterioară – și aceasta cere persistență, determinare și concentrare.

Fiind întemeiată pe informațiile conținute în această lucrare înseamnă că vor fi momente în care trebuie să lăsați canapeaua și literalmente să faceți lucruri fizice, pentru că încă mai trăim în domeniul realității 3D. Dar atunci când creăm în mod corespunzător din domeniul quantum al interconectării – din câmpul infinit unde există toate posibilitățile – începem să vedem schimbări minore în viața noastră. Acele schimbări sunt semnele care ne fac să ne dorim să revizuim din nou și din nou câmpul invizibil al energiei unificatoare. Când devenim atât de familiarizați cu acea energie – atât de familiarizați cu gândurile, comportamentele și emoțiile care creează o nouă personalitate – putem vedea tangibil că ceea ce facem în interior se reflectă în noua noastră realitate personală. Atunci este momentul în care paradigma noastră se schimbă de la cauză și efect la a cauza un efect.

Mulți oameni se pot învârti prin lume gândind pozitiv și trăind sub o mască care arată că ei sunt centrul universului. Ei pot crede că totul se întâmplă în funcție de înțelegerea lor limitată, chiar dacă viața lor nu funcționează. Dar, adevărul este că trebuie mai întâi să intre în necunoscut, să treacă dincolo de ei înșiși ca personalitate și, după aceea, să se conecteze la un viitor nou. Când fac aceasta corect și cu consistență, efectul secundar este acela că schimbările din viața lor încep să apară. Aceste materializări în realitatea lor personală se pot întâmpla în mod progresiv și uneori nici măcar nu le vor observa exact în momentul în care se întâmplă, dar apoi, într-o bună zi, se trezesc și își dau seama că noua lor personalitate a creat o nouă realitate personală… și că au devenit altcineva. Aceasta este metamorfoza. Aceasta este transformarea.

Este de înțeles atunci că, persoana care “crede” că știe viitorul fiecăruia și care acționează ca acea personalitate, nu și-a depășit identitatea. Asta nu înseamnă că în comunitatea noastră nu se produc download-ări (descărcări) sau semnalizări din câmp, despre prieteni și cei dragi, care i-ar putea ajuta, însă acel caz este mai mult un incident decât o consiliere constantă de recunoaștere, atenție și creștere pentru a consolida acel tip de personalitate.

Adevărații studenți care fac această muncă sunt realiști, concreți. Ei sunt oameni pragmatici, care, învață informațiile filosofice, aderă la această filosofie prin integrarea ei, apoi stăpânesc filosofia, realizând asta prin trecerea într-o nouă stare de a fi. Cu cât acest proces devine mai natural, cu atât mai mult putem învăța să stăpânim această realitate 3D. Acesta este modul în care adevărații maeștri din istorie au devenit maeștri. Ei au încetat să vorbească despre filosofie și doar au devenit… și au știut când să intre și să intervină în lumea altei persoane și când nu.

Sursa: Dr. Joe Dispenza’s Blog