gratiela_png_233x470

Grațiela Baiaș este fondatoarea Ella Center For Wellbeing, Coaching For Excellence și ambasador Mental Space Psychology

Atât în cadrul centrului, cât și și pentru clienții externi, Grațiela desfășoară workshop-uri și sesiuni individuale de coaching, wellness, managementul stresului și psihoterapie integrativă, în care îmbină în mod armonios și foarte eficient tehnologiile ultramoderne din domeniul neuroștiinței, psihoterapiei integrative, programării neuro-lingvistice,  și psihologiei spațiului mental.

Formarea sa de bază în medicină, completată de studii în management, precum și de o bogată experiență în antreprenoriat și consultanță, îi facilitează succesul în abordarea integrativă a procesului în care însoțește clientul.

Oportunitatea oferită de rezidența în țări precum Olanda și Noua Zeelandă, a condus la formarea unei viziuni deschise și multiculturale, resurse pe care le aduce cu multă bucurie și dăruire, de asemenea, în activitatea profesională .

În cadrul Coaching for Excellence, Grațiela și-a asumat misiunea de a facilita  procesul de explorare și extindere a viziunii liderilor de astăzi și de transpunere a acesteia în realitate. Susținându-i pe aceștia să își împlinească propria misiune, ea contribuie la evoluție și la schimbarea pozitivă în lume.

În practica sa, Grațiela este dedicată și concentrată asupra clientului, ceea ce face posibilă însoțirea și susținerea empatică, dar și provocatoare a acestuia, având ca rezultat maximizarea exprimării potențialului clientului în viața personală și profesională.

Ea este licențiată a Facultății de Medicină Generală ‘Carol Davila’ din București și a Școlii de Psihoterapie Integrativă ‘Richard Erskine’, certificată internațional în Programare Neuro – Lingvistică și Professional Coaching de The Society of NLP – USA, The International Association for NLP – Elveția și The International Association of NLP Institutes – Germania. Grațiela are, de asemenea, studii în nutriție, bioenergie și psihologia spațiului mental.

logo_diplome_142

Testimoniale

Schimbarea a fost una absolut impresionantă. În urma sesiunilor de coaching cu Grațiela am învățat să gândesc mai deschis și aplicat, să îmi gestionez mai corect și concret atât viața personală, cât și pe cea profesională. Am devenit din ce in ce mai eficientă în îndeplinirea obiectivelor, ceea ce m-a ajutat să fiu un manager mai bun, consolidându-mi astfel poziția de lider pe care o am într-o organizație de renume.

Maria Culescu, București, Presedinte Asociatia Mame

Cu o rară finețe psihologică, provenită atât din propria formare, cât și din intuiție, Grațiela reușește cu grijă și cu delicatețe să atingă cele mai sensibile puncte și să te facă să ajungi la cele mai vechi emoții și trăiri. Am fost impresionată de tehnicile de meditație, care, am simtit eu, m-au ajutat foarte mult pe mine.

Deschiderea, profunzimea, varietatea subiectelor și aspectelor prezentate m-au făcut să mă înțeleg mai bine și să descopar noi aspecte ale personalității mele.

Dana A., București

Ședințele cu Grațiela mi-au fost de un real ajutor, am reușit să îmi identific blocajele și să le depașesc, să îmi reprioretizez obiectivele și să le pun în ordine și mai presus de toate mi-am regăsit tonusul și entuziasmul găsind soluții creative la provocări. 
Mulțumesc Grațielei și o recomand cu căldura celor care sunt conștienți că doresc schimbarea și tot ce duce ea pozitiv în viețile noastre.

Carmen Tudose, Country Manager Romania, Business Development Manager Eastern Europe

Absolut fantastic toată schimbarea asta prin joc mental!

Eram într-un mare hal de limite depășite… Habar nu am cum să descriu ce s-a întâmplat după sesiunea de Panorama Familială avută cu tine! Iar acum revăzând scenariul… Este ceva… Ești magică!

Butterfly, Bucuresti

Am fost o norocoasă să mă aflu în timpul sarcinii la cursurile susținute de tine. În primul rând că este o adevarată plăcere să te ascult, mi-ai oferit liniște și încredere. Am aflat foarte multe informații utile pentru mine în acea perioada. Iar exercițiile făcute în cadrul cursului m-au ajutat să trec peste temerile mele privind alimentația mea raw vegană în sarcina. Și mă bucur că pot aplica pașii acestui exercițiu de fiecare dată când apare o temere nouă în viața mea. Și aș vrea să îți mulțumesc pentru toate sfaturile tale cu privire la o naștere naturală fără durere, căci am reușit. Cuvintele tale și sfaturile tale mi-au răsunat în minte pe tot parcursul travaliului și am reușit să nasc ușor și fără durere. Mulțumesc!

Ana Ilie, Harmony Clinic

Tehnicile practicate la workshop, din punctul meu de vedere, așa cum am simțit chiar în procesul aplicării lor (în cadrul workshop-ului) au avut efect, pe loc, înlăturându-mi o durere ce ținea de două săptămâni.

Eu am reușit cu ajutorul dnei dr. Grațiela Baiaș, care vine în sprijinul nostru prin workshop-ul propus, să creez o punte între mine și mine. Vreau să cresc în adâncime, redescoperindu-mă și înlăturând blocajele, în ani ridicate, ajungând astfel din exterior la acea sensibilă parte: celula. Se știe că primul pas spre vindecare este conștientizarea. Aici, prin intervenția dnei dr. Grațiela Baiaș, am parcurs traseul circular, pe calea ”minte-inimă”, la nivel celular.

Maria R., București

În cadrul ședintelor de coaching am realizat soluționarea anumitor probleme care îmi păreau destul de greu de tratat și pe care încercasem în nenumărate rânduri să le conștientizez în cadrul procesului de consiliere pe care îl urmam la vremea aceea și pe care, din lipsa rezultatelor, l-am abandonat.

Ce mi se pare important de precizat la Grațiela este faptul că fiecare ședință cu ea are o finalitate…întotdeauna am plecat cu un plan sau o soluție și cu teme de gandire.

Implicarea ei creeaza importanță, siguranță, iar limitele impuse în cadrul ședințelor sunt bine trasate, ceea ce te ajută să te deschizi pentru a-ți găsi energia interioară necesară soluționării sau conștientizării problemelor. Din experiență știu că acest lucru este cel mai important. În momentul în care decizi că ai nevoie de ajutor, este bine să găsești în cel care te ajută un punct de sprijin, atenție, deschidere și empatie.

Mie personal mi-au prins foarte bine ședințele de coaching cu Grațiela și o recomand tuturor care simt că sunt într-un punct de cotitură sau care vor să îsi reinventeze gândirea, modul de a vedea lucrurile.

Katerina Nedelcu, Iași, Artist fotograf

Workshopul ‘Reprogramează-ți ADN-ul’ m-a făcut să înțeleg ce trebuie să aduc în viața mea pentru a putea evolua (iubire, liniște, bucurie) și ceea ce trebuie eliminat (frica,răutatea).

M-a ajutat să înțeleg cum anumite întâmplări ale copilariei mi-au influențat și încă îmi influențează viața (cum relația cu unul dintre părinți poate să-ți afecteze sentimentele, stările, deciziile de astăzi).

Recomand acest workshop tuturor celor care înainte s-au informat, care doresc să afle și partea practica, nu numai cea teoretică.

Monica M., București

În ceea ce privește rezultatele îmi place să mă gândesc în termenii unei metafore. Dacă la prima ședință obiectivul meu arăta ca o casă căreia îi lipsea: ba o fereastră, ba un perete, ba o fundație solidă, pâna la finalul procesului de coaching cu Grațiela, am ajuns să văd pe lânga o casă solidă și primitoare, un întreg domeniu cu grădini și râuri.

Mirel Jozsa, Constanța, Antreprenor si Coach

Daca ești în căutarea unui eveniment, care să exprime informațiile de care ai nevoie, în cel mai ușor și inteligibil mod posibil, îți recomand să participi la acest eveniment. Modul în care sunt explicate și oferite uneltele pentru o viață trăită în deplină armonie, nu necesită ca tu să deții o mulțime de alte cursuri la activ sau tone de cărți citite. Un eveniment practic, destinat tuturor celor care vor să schimbe ceva sau care vor să își îmbunătățească starea de a fi. Mulțumesc, Grațiela Baiaș!

Roxana Costache, București

 În urma sesiunii de coaching am avut plăcuta surpriză de a identifica adevărata cauză a dilemei avute.

Andrea Lujanski, Timișoara, Material Management Director South East of Europa at Draxlmaier

Am așteptat până să-ți trimit feedback-ul, tocmai pentru a vedea dacă într-adevăr funcționează ceea ce am discutat și nu este vorba doar de un impuls de moment, cum a mai fost cazul de multe ori!

Țin să-ți precizez că în acest moment am mult mai multă inițiativă și încredere în propriile forțe și știu că trebuie să mă pregătesc foarte bine în domeniile de care sunt interesată.

Și ca un mic secret îmi aduc aminte tot timpul de ceea ce mi-ai sugerat tu, să țin cont de ceea ce vreau eu și de ceea ce îmi doresc eu, să țin cont în primul rând de dorințele mele.

Sunt foarte entuziasmată și am mult chef de lucru! Ceva nou ar fi, așadar, faptul că, nu numai că am aceste impulsuri de a face, dar și fac!

Oana S., București

Fericirea, multă-puțină câtă este, e-n noi și nu ne-o poate da cineva. …” acest pasaj din cartea ,,Arta Conversației” (Ileana Vulpescu) mă face mereu să îmi amintesc de prima mea întâlnire cu Grațiela Baiaș.

De la prima întâlnire, ea a reușit să mă faca să văd câte resurse incredibile aveam la indemână și cât de bună era situația mea spre deosebire de modul în care o vedeam eu. La următoarele noastre întâlniri am mai descoperit o mulțime de lucruri folositoare printre care, poate cel mai important, este acela de a privi lucrurile obiectiv.
Cum de nu am reușit să văd toate acestea singură??? Mi-am răspuns în scurt timp: pentru că nu am pregatirea necesara … o mai fac câteodata instinctiv, dar când te lași cuprins de valurile vieții este posibil să uiți să vezi lucrurile esențiale. Însă dacă ai marele noroc să întâlnești un profesionist precum Grațiela Baiaș, nu ai să încetezi să te miri de faptul că viața ta se schimbă complet în mai puțin de o lună.

Diana Culescu, București, Co-owner at RPR Birou de Studii Contemporane

Evenimentul dnei dr. Grațiela Baiaș ne-a adus în atenție capacitatea de autovindecare. Într-o atmosferă caldă, s-a marcat importanța emoțiilor. Stă în puterea noastră să influențăm ADN-ul, sentimentele de vibrație înaltă reușind să-l destindă. Emoțile sunt valoroase, iar pe cele negative este important să le vindecam, nu să le uităm.

Doina Ionașcu, București, Medic
Apreciez în mod deosebit la Grațiela intuiția care îi permite aplicarea unor modalități extrem de eficiente de abordare a clientului și obiectivelor sale, precum și seriozitatea și dedicarea cu care își abordează clienții și obiectivele acestora.
Daniel Bichiș, Master Trainer Nlp & Master Coach Trainer,

Acest workshop mi-a oferit foarte multe informații prețioase despre autovindecare și despre cum putem să scoatem convingerile limitative din subconștient cu ajutorul tehnicilor de meditație. Cât despre doamna Grațiela Baiaș pot spune că este o adevărată profesionistă și un om cu înalte valori morale.

Monica C., București

Grațiela m-a impresionat prin 2 calități: delicatețea și forța care se împletesc în mod absolut natural în personalitatea ei. Este foarte riguroasă și preocupată continuu să-și perfecționeze abilitățile de coach.

Mariana Bichiș, NLP-Coach Business Master,

Nu reușeam să mă pot înțelege în anumite privințe și recunosc că am avut de la început încredere în Grațiela, pentru că îmi doream să clarific.
Deși am avut ceva reticențe în ce privește anumite tehnici, încrederea m-a făcut să fiu deschis, să le accept și, în cele din urma, să fiu nevoit să le recunosc eficacitatea. Schimbarea din interior începe să dea roade în exterior. Mulțumesc că m-ai insoțit în schimbarea mea!

Ianis Zarafu, Antreprenor

Grațiela este o persoană deschisă, curajoasă și plină de inițiativă, care știe să creeze contextul potrivit pentru client. Prin abilitățile sale de coach, te poate însoți în modul cel mai potrivit ție spre obținerea de rezultate palpabile și măsurabile. O persoană cu o foarte bună pregatire profesională și o înaltă ținută morală. Un câștig imens atât pentru clienți, cât și pentru colegii coachi. O admir pentru hotârarea și viziunea ei și sunt mândră că am cunoscut-o!

Loredana Latiș, coach și antreprenor,

Săptămâna trecută am avut o sedință cu tine. A fost o întâlnire unică în viața mea.

Tu m-ai ajutat să-mi regăsesc liniștea sufletească și să mă întorc la armonia din interiorul meu.

Ai un dar divin, acela de a pune trenul înapoi pe șine, trenul vieții noastre, care uneori rătăcește harta drumului spre împlinire.

Azi visul meu a prins contururi bine stabilite.

M-ai ajutat să enunț ferm visele mele și împreună am stabilit pașii pe care ar trebui să-i parcurg pentru a ajunge la împlinire.

M-am proiectat în viitor și am îndrăznit să-mi doresc tot ce vreau la nivel maxim. Și cred cu tărie, în șansa mea.

Îți multumesc pentru faptul că exiști, că ești deosebită și construiești căi de acces către vise.

Amalia V., București
error: Content is protected !!