01
May

Training internațional ‘Social Panorama Consultant’ cu Lucas Derks

Magia Panoramei Sociale – Interviu cu Lucas Derks

În perioada 7 mai 2016 – 11 mai 2016, pentru prima dată în România, Coaching for Excellence organizează cursul de certificare ‘Social Panorama Consultant’, facilitat de însuși creatorul metodei, Lucas Derks!

Absolvenții acestui program vor fi incluși în registrul internațional online al consultanților specializați în aplicarea metodei Panorama Socială și considerați ca fiind reprezentanți ai acestei metode în Romania.

Trainer

Lucas Derks este creatorul modelului ‘Panorama Socială’, fiind singura persoană care poate oferi certificatul de ‘Social Panorama Consultant’. Lucas este psihoterapeut, psiholog social, trainer NLP, autor, cercetător, fondator al grupurilor de cercetare “The International Laboratory for Mental Space Research” si “Society for Mental Space Psychology” si membru in cadrul NLP Leadership Summit. Psihoterapeutul britanic Andrew T. Austin îl descrie ca fiind „cel mai inteligent om pe care l-am cunoscut vreodată”.

Cui se adresează?

Învățarea și utilizarea metodei ‘Panorama Socială’ presupune o cunoaștere anterioară în ceea ce privește științele și abordările centrate pe studiul și dezvoltarea ființei umane.

Astfel, acest curs se adresează absolvenților de formări în Coaching și de formări în NLP, respectiv NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Coach și NLP Trainer, psihologilor, psihoterapeuților, consilierilor psihologici, asistenților sociali, pedagogilor, psihopedagogilor, medicilor, .

În ce contexte poate fi folosită ‘Panorama Socială’?

– în cabinetul individual, în lucrul cu clienții (dezvoltare personală, coaching, consiliere psihologică și psihoterapie)
– în serviciile de team-building și gestionare a conflictelor dintr-o echipa deja existentă
– în serviciile de consultanță din zona de comunicare, management și leadership
– în serviciile de training și alte activități cu scopuri educaționale
– în viața de zi de zi a cursantului, pentru dezvoltarea personală continuă, pentru armonizarea relațiilor cu persoanele din jurul său