21
Dec

Frecvența Vindecării – Interviu Gregg Braden

Inima și creierul sunt două organe separate, dar pentru a le armoniza trimitem un semnal de la inimă la creier
prin sistemul nervos.

Și semnalul optim este 0,1 Hz. Ceea ce este interesant pentru că 0,1 Hz este una din frecvențele fundamentale ale planetei pe care trăim. Deci, când creăm 0,1 Hz în inimă și trimitem apoi acest semnal către creier, de fapt, noi ne armonizăm cu planeta noastră.

Modalitatea prin care noi creăm acest 0,1 Hz sunt emoțiile, iar compasiunea este una dintre aceste emoții.

Deci compasiunea, recunoștința, aprecierea, atenția acordată celuilalt sunt cele 4 cuvinte cheie care fac ca emoția din inima noastră să se conecteze cu creierul.

Când facem asta, corpul nostru o interpretează ca fiind iubire.

Aceasta este cheia:  0,1 Hz este interpretată de corpul nostru ca iubire  și noi ne inundăm corpul cu această frecvență a vindecării ce neutralizează stresul.
Aceasta este resetarea de care am vorbit mai devreme prin care putem deveni mai sănătoși în prezența mediului nostru.

Totul începe cu a ne iubi pe noi înșine.

Gregg Braden

Vă invităm să urmăriți întreg interviul accesând link-ul următor:
http://gratielabaias.ro/gregg-braden-ne……/

Gregg Braden este om de știință, vizionar, cercetător și unul dintre cei mai influenți oameni in domeniul spiritualității de pe planetă astăzi, fiind nominalizat în repetate rânduri la Premiul Templeton. Gregg este autor de bestselleruri New York Times, unele din cărțile sale fiind astăzi studiate în universități din Canada și Statele Unite Ale Americii. A susținut conferințe, prezentări și seminarii pentru Națiunile Unite, companii din topul Fortune 500, precum și pentru publicul larg din toată lumea.

Cărțile sale au fost traduse și în limba română, putând fi achiziționate direct din magazinul online al Editurii For You.