20
May

Flow Summit 2020, 24.06.2020 – 28.06.2020

Trăim într-o societate care încurajează ceea ce avem și nu ceea ce suntem, o societate care ne-a programat să alergăm după bani, fast food și sex facil, când ceea ce noi ne dorim, de fapt, libertate, hrană și iubire. O societate care promovează oameni și companii care susțin și produc produse care distrug sănătatea fizică și morală a oamenilor, în schimbul profitului și puterii.

Ne formăm convingeri și decidem în funcție de ceea ce spun alții, pe baza a ceea ce citim pe internet sau a ceea ce vedem la televizor. Cât de multe lucruri cunoaștem prin intuiție și printr-o percepție directă, bazată pe ceea ce simțim în corpul nostru cu privire la o anumită informație sau o anumită experiență trăită?

 Vino la Flow Summit, miercuri,  24 iunie 2020 și vom descoperi împreună cum facem să îndepărtăm multiplele straturi de condiționări sociale și convenționalism, în așa fel încât să trăim o viață de calitate într-un mediu sănătos, în care sunt prezente adevărul, iubirea, libertatea!

 

Peste 30 de experți cunoscuți la  nivel național și internaționali, sunt prezenți la acest eveniment online al anului, la care puteți participa gratuit în perioada 24 iunie – 28 iunie 2020. Ei vor aborda subiecte, precum: hipnoză, comunicare, neuroștiințe, NLP, vindecare, coaching, șamanism, meditației și vă vor oferi sfaturi practice, exerciții și meditații  pentru propriul dvs. ritm!

Înregistrați-vă Aici!