Conferința ‘Viața Ca Un Dar’ – Invitat Alexandru Antonie, 22 noiembrie 2018
Viața este un dar minunat, depinde numai de noi să o facem mai bună, mai frumoasă!
Pentru a ne ajuta unii pe alții în a realiza acest lucru cu mai multă ușurință și cu bucurie, am creat acest proiect care să ne catalizeze procesul de evoluție.
Tema conferinței este ‘Integrarea părților de suflet din vieți anterioare’ și va fi susținută de Alexandru Antonie.
Ca să poți să fii tu, întreg, în această experiență de viață este important să procesezi zestrea genealogică lăsată de străbunii tăi. Omul are nevoie să dea jos cât mai mult din „încărcătura” acumulata de-a lungul vieții și din încărcătura moștenită de pe linia de familie. Încărcătura la nivel de câmp este greu de compensat atunci când nu ai suficientă energie. În subconștient rulează milioane de programe și programări, limitări, condiționări și blocaje înscrise în etape diferite ale vieții. Acele programe consumă din energia și din suflul nostru de viață. Este nevoie de o mare forță vitală pentru ca cineva să tragă după el toate acele programe și să ajungă să-și împlinească chemarea sufletului. Din acest motiv, sunt foarte puțini oameni care ajung să își trăiască viziunea interioară.
Pe de altă parte, procesul de evoluție al conștiinței/ sufletului se desfășoară pe parcursul mai multor vieți, iar diferitele vieți ale unui suflet se influențează una pe cealaltă, procesul de integrare a părților de suflet din viețile anterioare fiind esențial.
Traumele, temerile și vulnerabilitățile dintr-o viaţă anterioară se pot manifesta în viața actuală ca simptome, boli, temeri, diferite comportamente, etc. Acest concept implică, de asemenea, faptul că talentele, abilitățile și aptitudinile noastre actuale au fost dobândite prin multe vieți de practică.
Identificarea cauzelor inițiale, a problemelor rădăcina cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi poate fi un pas înaintea rezolvării în mod anticipat a unor situații de viață care nu își mai găsesc rezonanța. Astfel, omul este eliberat, degrevat de niște suferințe pe care le-ar fi recreat doar pentru că există în spate o țesătură invizibilă.
De acest dar minunat nu te vei bucura doar tu, ci întreaga linie de familie lăsând urmașilor frumoasa moștenire de a-și împlini cu ușurință destinul și de a utiliza darurile cu care au venit.
Ce vei mai afla în plus la această conferință:
- Ce înseamnă explorarea în viețile anterioare și cum se face;
- Despre tranziția în planurile de dincolo de viață;
- Cum se realizează momentul trecerii către moartea corpului fizic;
- Cum se realizează desprinderea spiritului de planurile materiale;
- Integrarea fragmentelor de suflet și cum se realizează lucrarea cu fragmentele de suflet blocate în câmpuri ;
- Întruparea – experiența spiritului în pântecul mamei; cum se coboară sufletele la întrupare;
- Eliberarea de influențele spiritelor atașate
- Accesarea talentelor, abilităților și a aptitudinilor din viețile anterioare
- Reconcilierea vieților anterioare – integrarea viziunilor vieților anterioare în viața de acum și extinderea viziunii.
Despre Alexandru Antonie
Alexandru este renumit ca fiind un terapeut, coach și trainer de excepție, pentru capacitatea pe care o are de a lucra la nivelul foarte fin al câmpurilor subtile, de a vedea în câmp până la câteva generații în spate, de a vedea, în corpurile subtile potențiale, probleme care pot apărea la nivel fizic și de a menține pe toata durata sesiunilor, programelor și a taberelor sale, un spațiu înalt vibrațional, de conectare la sursă. Participanții descriu experiența de lucru cu el prin expresia „efectul Alexandru”.
Din 2015 Alexandru a contribuit la dezvoltarea și distribuirea cercetărilor autorului rus Serghei Nikolaevici Lazarev în România. S.N. Lazarev este unul dintre cei mai renumiti bio-energo-terapeuți ai Rusiei și ai lumii și creatorul unui sistem original de vindecare a celor mai grave boli ale omenirii.
Vă invit să aflați mai multe despre Alexandru în partea de început a interviului filmat cu ocazia demarării proiectului ‘Viața ca un dar’ :)! De asemenea, informații despre el și activitatea pe care o desfășoară, găsiți aici.
Detalii organizatorice Conferință
Data: 22 noiembrie 2018, orele 19.00 – 21.30
Primirea participanților se face între orele 18.30 – 19.00.
Locația: Ramada Bucharest Convention Center
Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos, iar confirmarea rezervării locului se face după achitarea taxei de participare.
Datele pentru efectuarea plății vă vor fi transmise ulterior completării formularului de înscriere.
Pentru că numărul de locuri este limitat de capacitatea sălii de conferință, rezervarea acestora se face în ordinea efectuării plății.
Vă așteptăm cu drag!