08
Nov

Bruno Gröning, cel mai mare vindecător cunoscut

 

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning – cel mai mare vindecător uman cunoscut, s-a născut la 30 mai 1906, la Gdansk și a trăit în Germania de vest după încheierea ultimului război mondial. A fost dulgher, muncitor în port, postaș și electrician. A activat ca tămăduitor în Germania,  între anii 1940 – 1950.

Încă din copilărie avea darul să aline durerile pacienților din spitale. A făcut predicții interesante despre data începerii și sfârșitul primului război mondial, data izbucnirii și încheierii celui de-al doilea război mondial și o serie de alte predicții ce s-au îndeplinit.

În scurta lui viață, Bruno Gröning a trăit modest, neluând nici un ban de la bolnavii pe care îi însănătoșea. Spunea că în cazul în care ar fi luat bani pentru serviciile sale, din momentul acela și-ar fi pierdut cu siguranță harul de a tămădui. Nici pe sine nu îndrăznea să se vindece, de teama de a nu-și pierde darul de a vindeca pe cei mulți. În prezența sa, oamenii pur și simplu se vindecau spontan. Cei ce au beneficiat de harul său, au declarat că le dispăreau simptomele bolii incurabile de care sufereau, din momentul în care îl vedeau pe Bruno. Vindeca instantaneu grupuri masive de oameni, câte 5.000 – 10.000 de indivizi odată.

Medicii au fost neîncrezători în capacitatea sa de vindecare a unor boli incurabile. I-au adus pe cei mai bolnavi pacienți pe care îi aveau prin spitale, l-au închis într-o vilă împreună cu pacienții lor și au păzit clădirea să nu intre altcineva acolo. Bruno Gröning a vindecat instantaneu bolnavii. Văzând acest efect uluitor, medicii i-au propus să vină cu ei în spitale, să vindece pacienții lor. Bruno Gröning a refuzat oferta lor. A spus că, dacă s-ar apuca să vindece pe bani bolnavii, și-ar pierde puterile tămăduitoare. De aici a apărut conflictul lui Bruno cu lumea medicală.

Bruno Gröning a fost acționat în procese și judecat “pentru practicarea nepermisă a vindecării”. Printre calomniatorii săi se aflau deopotrivă medici, funcționari bisericești, juriști. Biserica nu i-a putut ierta faptul că a dovedit că poate să vindece mai eficient decât Iisus Hristos. Dar a omis să precizeze faptul că Iisus nu a fost vindecător consacrat și tămăduia numai ocazional, alta fiind menirea sa. Medici, invidioși pe succesul său în vindecarea bolilor incurabile, i-au strigat la tribunal: „Ești nebun sau mincinos!”.

În luna ianuarie 1959, Bruno Gröning a murit la Paris, în vârstă de 52 de ani. Medicul care i-a făcut autopsia a declarat că era ars total pe dinăuntru, aparent în urma unei combustii interne spontane. Mulți medici integri care l-au cunoscut, au declarat că nu au auzit să mai existe în Germania sau în altă țară din lume, un vindecător de talia lui Bruno Gröning. A rămas o enigmă pentru știința medicală. O enigmă care ar fi putut fi elucidată în cei 8 ani pierduți în procese, intentate fără un motiv plauzibil. El nu prescria medicamente bolnavilor, nu le făcea injecții, nu făcea apel la procedeele naturiste de vindecare, nu lua bani de la bolnavi. Bruno Gröning, pur și simplu vindeca instantaneu. Îşi rezuma astfel crezul: „Doresc să le fiu oamenilor doar o călăuză, să le arăt calea cea dreaptă, calea spre Dumnezeu.”

Cuvintele rostite de Bruno Gröning pe patul de suferință, sunt tulburătoare: Toți oamenii trebuie să moară. Și eu voi muri. Trupul meu va fi pus în pământ dar eu nu voi fi mort. Iar dacă cineva mă va chema, voi veni la el să-l ajut în continuare. Și când va veni momentul, fiecare va dobândi de la sine putere, ajutor și vindecare.”

Este posibilă vindecarea instantanee a unor boli, socotite drept incurabile din punctul de vedere al medicinii actuale. Potrivit unui sondaj de opinie realizat în SUA de Compania HCD Research,73% dintre medicii chestionați cred în miracole ale vindecării, chiar și în situații dramatice în care doctorii nu dau nici o șansă de supraviețuire unor pacienți cu boli considerate incurabile. Iar doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer. Dar acestea sunt cazuri individuale.  La Bruno Gröning vindecările se petreceau în mod masiv, potrivit mărturiei unui medic care a asistat acest act miraculos. Erau mase mari ce însumau la un moment dat între 5.000 – 10.000 bolnavi. Pe care Bruno Gröning îi vindeca instantaneu!

Urmăriți în completarea acestui articol, filmul documentar despre tămăduitorul de excepție, Bruno Gröning:

Sursa: Jurnal Paranormal, Vasile Rudan