11
Mar

‘Femeia Lider în Secolul 21’ la Conferința Femeia Viitorului

11049527_883370811723312_3595901376613065817_n

Femeia lider în secolul 21 este femeia autentică, care-și trăiește viața în conformitate cu propria natură. Ea și-a curățat multiplele straturi de condiționări sociale și convenționalism, ajungând ca ulterior cunoașterii propriei esențe să-și reseteze și să-și reprioritizeze valorile în baza cărora ia acum deciziile în ceea ce privește viața personală și a celor pe care-i influențează.

Nu cumpără credințele limitative ale altora, indiferent că este vorba despre familie, prieteni, societate. Cunoaște faptul că trăim într-o societate care încurajează ceea ce avem și nu ceea ce suntem, o societate care ne-a programat să alergăm după bani, fast food și sex facil, nu după ceea ce ne dorim cu adevărat (libertate, hrană, dragoste, armonie).

Femeia lider este cea care cunoaște că programarea a fost greșită și provoacă schimbarea! Ea și-a schimbat povestea (de cele mai multe ori adoptată din familie sau societate), a ieșit din modul de funcționare „luptă sau fugi” și nu mai ia decizii reactive pornite din furie și violență, din dorința de control și dominare. Ea a renunțat la exprimarea predominantă a trăsăturilor masculine de protecție (împrumutate din dorința de apărare) și a revenit la propria putere izvorâtă din capacitatea sa naturală de creație, prin reîntoarcerea la inocență și iubire.

Zicala „sunt prea sărac pentru a-mi permite lucruri de proastă calitate” devine pentru ea „sunt prea conștientă pentru a nu trăi o viață de calitate”. Iar o viață de calitate înseamnă un mediu (familie, organizație) în care sunt prezente adevărul, prietenia, comuniunea, dragostea și armonia!

Femeia lider exprimă apreciere și recunoștință. Ea creează un cadru favorabil creșterii, dezvoltării, cooperării și susținerii reciproce, nu competiției și luptei pentru supraviețuire. Își folosește intuiția și are astfel acces la soluții creative pentru provocările personale, sociale și globale.

Construiește un mediu (familie, afacere) care aduce, tuturor celor implicați, dincolo de siguranță și prosperitate, bucurie și oportunitatea de a evolua!