27
Nov

Amintește-ți viitorul! – Dr. Joe Dispenza

“Meditația în mers are ca scop tot crearea amintirilor despre lucruri care nu s-au petrecut încă în timpul liniar – de fapt, despre amintirea viitorului tău. Când produci sentimente superioare cu ochii închiși, radiază această energie dincolo de câmpul trupului tău și apoi deschide ochii, începe să mergi și, lăsându-te condus de inimă (trăind acele emoții superioare cu ochii deschiși), cu cât vei simți mai mult acele emoții, cu atât vei acorda o atenție mai mare impresiilor, imaginilor și gândurilor care îți creează sentimentele.
Acest proces îți actualizează în mod natural circuitul neural prin crearea unei noi experiențe interne. Experiența îmbogățește creierul și creează amintiri. Acum, creierul tău nu mai trăiește în trecut; trăiește în viitor. Cu cât asimilezi mai corect emoțiile superioare, cu atât creierul și corpul tău vor arăta ca și cum experiența viitoare s-a produs deja. Asta înseamnă că îți amintești tehnic viitorul.
Rămânerea în transă este importantă pentru că, pe măsură ce îți aliniezi corpul la viitorul tău și îți modifici lumea interioară, îți creezi amintiri de lungă durată. Întrucât locul asupra căruia îți concentrezi atenția este și cel spre care îți direcționezi energia, ar fi recomandat, poate, să vezi în minte unele scene din viitorul tău mental, în timp ce îți imaginezi, întrupezi și simți viitorul. Făcând asta, acele scene din filmul mental vor deveni harta energetică și biologică a viitorului tău. Trăirea emoțiilor din viitorul tău (în momentul prezent) și combinarea acestor emoții cu intenția ta atinge un scop dublu: instalează noi circuite pentru transforma creierul într-o hartă intenționată a viitorului și, totodată, produce substanțele chimice emoționale pentru acel eveniment viitor care activează gene noi în moduri noi, condiționându-ți astfel trupul să se pregătească de un destin nou.
– Dr. Joe Dispenza. Supranatural
Despre antrenamentul online oferit gratuit timp de 9 zile de către Dr. Joe Dispenza, puteți afla mai multe informații accesând link-ul următor: