01
Sep

Reprogramarea mintii holografice prin Psihologia Spatiului Mental

 

Crearea vieții pe care ne-o dorim implică, de cele mai multe ori, schimbarea direcției, schimbarea acțiunilor pe care le întreprindem și implicit a deciziilor care stau la baza acestora. În general, deciziile după care ne conducem viața sunt luate în baza unor tipare de gândire și simțire inconștiente, tipare dobândite în primii 6-7 ani de viață, precum și a unor tipare transmise transgenerațional. Cercetările au arătat că aceste programe se transmit pe parcursul a cel puțin 4-14 generații, predominant pe linie maternă.
Este esențial să identificăm gândurile și emoțiile care creează aceste imprinturi în câmpul nostru energo-informațional, pentru a selecta doar pe cele benefice și pentru a crea unele noi, care ne vor conduce viață în direcția dorită, aleasă în mod conștient de fiecare dintre noi.
Și, după cum spunea și Neville Goddard, schimbarea atitudinii și pozitiei pe terenul de joc al vieții, nu se desfășoară cu adevărat în timpul și în spațiul tridimensional, ci în interior, pe terenul de joc al minții. Și, cum fiecare persoană, relație, dar și fiecare obiect sau fiecare situație, are o reprezentare holografica în creierul nostru, schimbarea o facem inițial în interiorul minții prin modificarea tiparelor rețelelor neuronale și abia apoi, aceasta se va proiecta în realitatea externă.
Tiparele neproductive de relaționare pe care oamenii le mențin cu alți oameni în cursul vieții adulte, sunt înrădăcinate frecvent în panorama familială de pâna la vârsta de 6 ani. Configurația familiei din copilăria timpurie formează schița pentru fațeta socială a personalității. Astfel, avem integrate la nivel de conștiință programe de funcționare mai mult sau mai puțin ‘fericite’ care ne conduc la trăirea unei vieți ce corespunde acestora și care sunt generate în procent de mai mult de 90% inconștient. De aceea, este necesar să le aducem la suprafață din inconștient, să le aducem la nivel de conștient, pentru a nu se întoarce sub forma unei vieți asa zis predestinate.
Este necesar să înlăturăm gândurile negative, limitative, dar și toate înregistrările codificate din memoria corpului, a emoțiilor de nedreptate, umilință, rușine sau vinovăție.
Când organismul eliberează astfel de emoții negative, “acestea sunt transformate în bucurie, iubire sau recunoștință…, corpul devine energie cu grad superior de coerență: materia care alcătuiește corpul exprimă o frecvență de vibrație mai mare”, după cum afirmă dr. Joe Dispenza în cartea sa, “Distruge-ți obiceiurile nocive”.
Aplicând tehnici de Psihologie a Spațiului Mental, precum și modelul Panoramei Familiale, pentru care, creatorul acestora, dr. Lucas Derks, psiholog și cercetător olandez, a obținut titlul de câștigător la categoria ‘Cercetare’ în cadrul “NLP Awards” 2019. Cu ajutorul acestora, putem explora configurația spațială a familiilor și a relațiilor cu persoanele cele mai importante din viața noastră, descoperim tiparele mentale și emoționale nefuncționale, pe care le schimbăm în așa fel încât să obținem rezultatele dorite în viața noastră.
Aceste schimbări se vor reflecta de îndată în câmpul nostru energo-informațional, schimbându-ne tiparele neuronale și energetice, generând un câmp electromagnetic care va corespunde practic unei alte linii temporale, rezonând cu o nouă viață, construită conștient, în armonie și bucurie.