Dezvoltarea spirituala nu este un trend ci un curs firesc al evolutiei sufletului!  

Fiecare an aduce cu el necesitatea evolutiei la nivel de suflet. Aceasta evolutie se intampla oricum cu sau fara voia ta. Pentru cei mai multi, evolutia vine prin suferinta si sub forma lectiilor de viata. Menirea sufletului este cresterea iubirii si unitatea cu Creatorul. Toate sufletele urmeaza aceeasi directie insa fiecare o face diferit. Din fericire, un procent tot mai mare de oameni aleg calea desavarsirii sufletului, calea devenirii personale. Pentru a ajunge acolo unde sufletului ii este cel mai bine, la starea de armonie si unitate cu Dumnezeu, omul are nevoie sa dea jos cat mai mult din „incarcatura” acumulata de-a lungul vietii si din incarcatura mostenita de pe linia de familie. Incarcatura la nivel de camp este greu de compensat atunci cand nu ai suficienta energie. In subconstient ruleaza milioane de programe si programari, limitari, conditionari si blocaje inscrise in etape diferite ale vietii. Acele programe consuma din energia si din suflul nostru de viata. Este nevoie de o mare forta vitala pentru ca cineva sa traga dupa el toate acele programe si sa ajunga sa-si implineasca chemarea sufletului. Din acest motiv, sunt foarte putini oameni care ajung sa isi traiasca viziunea interioara.

 

Ca sa poti sa fii tu, intreg, in acesta experienta de viata este important sa procesezi zestrea genealogica lasata de strabunii tai.

De acest dar minunat nu te vei bucura doar tu, ci intreaga linie de familie lasand urmasilor frumoasa mostenire de a-si implini cu usurinta destinul si de a utiliza darurile cu care au venit.  

„Integrarea partilor de suflet din vietile anterioare”

Pe de altă parte, procesul de evoluție al conștiinței/ sufletului se desfasoara pe parcursul mai multor vieți și diferitele vieți ale unui suflet se influențează una pe cealaltă. Traumele, temerile și vulnerabilitățile dintr-o viaţă anterioară se pot manifesta în viața actuală ca simptome, boli, temeri, diferite comportamente, etc. Acest concept implică, de asemenea, faptul că talentele, abilitățile și aptitudinile noastre actuale au fost dobândite prin multe vieți de practică. 

Traumele, temerile, vulnerabilitatile pot fi vindecate iar talentele, abilitatile si aptitudinile pot fi integrate si utilizate in viața aceasta. Identificarea cauzelor initiale, a problemelor radacina cu care ne confruntam in viata de zi cu zi poate fi un pas inaintea rezolvarii in mod anticipat a unor situatii de viata care nu isi mai gasesc rezonanta. Astfel, omul este eliberat, degrevat de niste suferinte pe care le-ar fi recreat doar pentru ca exista in spate o tesatura invizibila. 

Ce vei mai afla in plus in aceasta conferinta:

Despre Alexandru Antonie

Alexandru este Terapeut, Coach si Trainer. In ultimii ani, Alexandru a susținut conferinte, seminarii si cursuri in principalele orase din tara. Ceea ce este diferit in lucrul cu Alexandru este capacitatea lui de a lucra la nivelul foarte fin al campurilor subtile, de a vedea in camp pana la cateva generatii in spate, de a vedea in corpurile subtile potentiale probleme care pot aparea la nivel fizic si de a mentine pe toata durata sesiunilor, programelor și a taberelor sale, un spatiu inalt vibrational de conectare la Dumnezeu. Participantii descriu experienta de lucru cu el prin expresia „efectul Alexandru”.

 

Conferința ‘Viața Ca Un Dar'

Invitat Alexandru Antonie 22 Noiembrie 2019

Pret: 80 lei / bilet
Prenume
Nume
Email
Telefon
Serie si nr. C.I.
Localitate

Shares